Comwell Roskilde ligger centralt med udsigt til Roskilde Fjord

Om hotellet

Comwell Roskilde tæt på centrum
og Roskilde Fjord

Comwell Roskilde ligger ved Roskilde Fjord med smuk udsigt over vandet og i kort afstand til attraktioner som Vikingeskibsmuseet og Roskilde Domkirke. Hotellet har de perfekte rammer for møder, konferencer, fester eller en weekendtur. Hotellet har 159 værelser.

Beliggenheden ved skov og strand giver mulighed for mange udendørs aktiviteter, men indenfor finder du også et bredt udvalg af faciliteter såsom fitnesscenter, restauranter, bar med pejs, stor terrasse hvorfra solnedgangen over Roskilde Fjord kan nydes og slyngelstue med Nintendo Wii (skal bestilles), dart, billard og bordfodbold samt air hocky.
 
Maden på Comwell Roskilde er et kapitel helt for sig. Vores køkkenchef Rasmus Rasmussen vandt i 2010 titlen Verdens Bedste Konferencekok.
Året rundt afholder vi en række åbne arrangementer i vores restaurant, f.eks. vildtaften, skaldyrsaften og gourmetaften.

Derudover er restauranten som oftest åben på hverdage og i weekender  fra kl. 18.00 – 21.00. Vores nye Bar har derudover en lækker Bar menu fra 17.00 til 21.00
Enkelte dage holder restauranten lukket- dette kan oplyses ved henvendelse på 46 32 31 31

Menu & Bar kort kan ses under Restaurant og køkken

Tag en tur rundt på hotelletTag en vrtuel rundtur på hotellet

Tag en virtuel tur rundt på hotellet og se de mange spændende faciliteter.
Se den virtuelle rundtur på hotellet her>
(Åbner i nyt vindue)

Billeder af Roskilde

Se billeder fra Roskilde by på www.visitroskilde.com