hold reception og jubilæum på Comwell Roskilde tæt på Roskilde Fjord og centrum

Reception

 

En reception er en dag, der skal huskes i mange år frem over, så når I skal fejre denne store dag, er Comwell Roskilde det perfekte sted. 

Hos os er der mange forskellige lokaler og områder, hvor der er mulighed for at skabe en hyggelig og rar atmosfære for alt mellem 30 og 500 personer. 

Alle lokaler har udgang til dejlige terrasser eller grønne områder. Er receptionen om sommeren, hvor vejret er flot kan hele arrangementet afholdes udendørs i skønne omgivelser. Her kan vi f.eks. lave en lækker buffet måske suppleret med et par kokke der står og griller. Eller hvad med en chokolade fontaine? Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser.

I kan naturligvis også vælge vores populære og lækre 3-timers receptionsbuffet til 295,- pr. person, hvor vi serverer et festfyrværkeri af små lækre smagfulde anretninger. På Comwell Roskilde er maden et kapitel for sig selv. Vores dygtige køkkenchef Rasmus Rasmussen, der i Chicago i 2010 vandt verdensmesterskaberne for konferencekokke. Han kan lave det hele, så skulle I have andre ønsker til menuen, så lad os endelig høre om det. Vi vil glæde os til at komme med forslag, der opfylder netop jeres ønsker.

Vi kan naturligvis hjælpe med det hele, lige fra gaveregistrering til musik, oppyntning eller hvad I nu må ønske. 

Hos Comwell Roskilde sætter vi en ære i at lægge hus til, til jeres store dag, vi lytter til jeres ønsker og behov og sørger for at I og jeres gæster får en uforglemmelig dag.

 

Se vores forslag til en receptionsmenu HER