Afhold årets firmafest på Comwell Roskilde

Firmafest

Flaget er hejst, den røde løber er rullet ud og der ild i faklerne – velkommen! 

Lad festen begynde med en velkomstdrink i vores flotte barområde med udsigt over Roskilde Fjord. Skulle I have lyst til at lave en event ud af velkomstdrinken, kan vores dygtige bartendere eksempelvis bookes til ”shake a drink”, hvor I eksempelvis lærer at lave en mojito.

På Comwell Roskilde er der rigtig mange muligheder i vores 5 skønne festlokaler, som byder på noget for enhver smag. Vi har plads til op til 300 personer.

Et køkken i verdensklasse

På Comwell Roskilde er maden et kapitel for sig selv. Vores dygtige køkkenchef Rasmus Rasmussen, der i Chicago i 2010 vandt verdensmesterskaberne for konferencekokke, står for at sammensætte den lækreste menu I kunne tænke jer. 

Overnatning

Hos Comwell Roskilde kan der holdes fest til den lyse morgen, der er ikke noget sluttidspunkt. Vi har 159 dobbelt værelser, så forlæng evt. festen og lad gæsterne overnatte og afslut arrangementet med vores store dejlige morgenmadsbuffet.

DJ, bands, teambuilding m.m.

Vi vil gøre alt for at give jer den bedste fest og hjælper gerne med ideer til alt lige fra oppyntning til diverse underholdning som DJ, bands, komikere, entertainere eller eksempelvis teambuilding, hvis festen skal starte med lidt aktivitet. Vi har et stort professionelt netværk af samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for, så spørg os endelig.

Send os en forespørgsel via linket øverst på siden eller kontakt bookingen:
Tel: 4632 6969 - hverdage mellem 9.00-16.00