HOLD ÅRETS
FIRMAFEST 2019

LAD OS KLARE ALT DET PRAKTISKE, SÅ I BLOT SKAL KOMME OG NYDE FESTEN MED JERES KOLLEGAERÅRETS FIRMAFESTPAKKE

3-retters firmafest-menu eller køkkenchefens udvalgte buffetSodavand, økologiske øl og vores økologiske husvine ad libitum under middagen Kaffe/te efter middagen

Fri bar med sodavand, økologiske øl og vores økologiske husvine i 2 timer efter middagen

Kr. 795,-pr. person

(ved min. 60 personer) 

Cocktails
Der kan til den fri bar efter maden tilkøbes udvalgte old school cocktails til kr. 175,-ekstra pr. person.

Musik, DJ m.m.Foruden vores lækre mad og dejlige lokaler har vi gode kontakter til DJ’s, bands, jukeboksudlejning samt leverandører af temafester og oppyntning.

Hvorfor køre hjem, når I kan overnatte?

Afslut festen med overnatning, så I sammen kan nyde vores store morgenmadsbuffet.

Standard dobbeltværelse kr. 397,50 pr. person. Standard enkeltværelse kr. 650,-pr. person

Prisen for overnatning er gældende ved overnatninger fredag eller lørdag.

Vi glæder os til at høre fra jer på tel 4632 3131.

 

Det er muligt at vælge imellem 3-retters fest menu eller buffet:

3-RETTERS FESTMENU

Hver ret serveres én gang

Forretter
Lynstegt laks med sesam og kimchi urter
Cremesuppe med forårsløg, spinat og røget torsk
Skindstegt kulmule med purløgs beurre blanc
Isingfilet og rejer med edamame bønner
Spegeskinke med porrequiche, rygeost og løgmarmelade

Hovedretter
Braiseret dansk okse med krydderurt-panade, bagte rødløg og rødvinsreduktion
Sprængt andebryst serveret med perlebyg, tomat og svampe
Svinemørbrad og ølbraiserede kæber med knuste røgede kartofler og grillet porre serveret med mild sennepssauce 
Grambogård kalv serveret med øko rødder, pommes Anna og estragonsauce
Rosastegt dansk Hereford okse serveret med svampe, sweet potatopuré og madagaskar-pebersauce 
Ønskes hovedret serveret to gange –tillæg kr. 75,-pr. person.

 

Desserter
Hindbær panna cotta og lakridsbrownie
Hasselnøddekage med havtornsorbet og sprødt
Lun æble-og brombærcrumble med vanilleis
Intens chokoladekage lavet med 70% øko chokolade dertil sød sorbet 
Mousse af hvid chokolade og kærnemælk med råsyltede blåbær

(Minimum 60 personer)

 

BUFFET


Koldt
Lufttørret dansk okse med syltet øko grønt og persillepesto

Varmrøget kulmulefilet med crudité og krydderurtecreme
Porretærte med timian og økologisk bacon
Rødbeder med rygeost, mandler og kapers 

Friskbagt brød og smør

Varmt
Rosastegt dansk Hereford okse med selleri og rødvinssauce
Gråsten unghane med sprøde økologiske grøntsager samt polenta med Vesterhavsost       
Helstegt Grambogård benskinke bagt med fennikel og hvidløg, kartofler bagt med salvie og bacon
Spidskålssalat med mynte, græskarkerner og citronvinaigrette  
Salat med quinoa, sesambagte rødder og spinat
 
Dessert
Havtorn panna cotta med sprød crumble
Chokolade brownie med hasselnødder 
Hjemmelavet æblekage med vanillecreme

(Minimum 60 personer)

Bestil årets firmafest nu! På telefon: 4634 6969