Barnedåb

 

Skal I holde barnedåb, har vi de perfekte rammer. Flaget er hejst og vi byder indenfor til jeres festlige dag ved Roskilde Fjord. 
 
Er det skønt sommervejr, skal velkomsten naturligvis være ude i den smukke natur og her er der mange muligheder, alt fra terrassen med udsigt over Fjorden, til den store græsplæne eller en af vores mange dejlige atriumgårde.  
 
Lad os tage os af alt det praktiske, så I som forældre kan nyde jeres barns første store dag og jeres gæster.Barnedåb er ofte om formiddagen, så hold f.eks en lækker brunch til kr. 325,- pr. person (min. 30 personer) eller inviter til en skøn frokostbuffet. Hvad end I måtte ønske, løser vi det gerne for jer.  
Vores dygtige køkkenchef Rasmus Rasmussen, der i Chicago i 2010 vandt verdensmesterskaberne kan lave, hvilken menu I end kunne tænke jer.
 
Til en barnedåb skal der være plads til alle – vores beliggenhed og vores mange lokaler giver rig mulighed for at også børnene får en dejlig dag.  Vi har store udendørsarealer, hvor man let kan komme ud og i vores lokaler kan vi eksempelvis lave et hyggehjørne til børnene med sækkestole, tv, wii m.m. 
 
Vort personale vil gøre alt for at give jer og jeres gæster en dejlig oplevelse. Vi vil glæde os til at tage hånd om alt, fra den første planlægning til det hele er vel overstået.
 
Skulle I have andre menuønsker, så sig endelig til, vores køkken kan lave det hele.