Hold fødselsdag på Comwell Roskilde

Fødselsdag

Flaget er hejst, den røde løber er rullet ud og der ild i faklerne – velkommen! 

Lad festen begynde med en velkomstdrink i vores flotte barområde med udsigt over Roskilde Fjord. Er det skønt sommervejr, skal velkomsten naturligvis være ude i den smukke natur og her er der mange muligheder, alt fra terrassen med udsigt over Fjorden, til den store græsplæne eller en af vores mange dejlige atriumgårde. 

Skulle I have lyst til at lave en event ud af velkomstdrinken, kan vores dygtige bartendere eksempelvis bookes til ”shake a drink”, hvor I lærer at lave eksempelvis en mojito. Eventen afsluttes naturligvis med at alle nyder deres dejlige cocktail. Skal aftenen have et ekstra pift kan det f.eks. være en ide at booke en af vores bartendere til at lave en ægte cocktailbar, med de cocktails I nu måtte ønske. Ydre mere kan vi lave champagnesabling, hvis velkomstdrinken skal opgraderes og gøres endnu mere festlig. 

Hold jeres fest på et lækkert hotel med god stil, moderne design og skøn atmosfære. 

På Comwell Roskilde er maden et kapitel for sig selv. Vores dygtige køkkenchef Rasmus Rasmussen, der i Chicago i 2010 vandt verdensmesterskaberne for konferencekokke står for at sammensætte den lækreste menu I kunne tænke jer. Rasmus har igennem sin karriere som kok arbejdet på alt fra Michelin restauranter til kendis steder som: River Cafe, London og Marco Pierre White, London samt Bistro Moncur, Sydney. Så hvad end I måtte ønske af menu, kan vi med garanti give jer en fantastisk oplevelse.

Se vores festmateriale her

Den store festpakke indeholder det hele, men skulle I ønske at skræddersy jeres eget arrangement, kan dette naturligvis også altid lade sig gøre. 

Hos Comwell Roskilde kan der holdes fest til den lyse morgen, der er ikke noget sluttidspunkt. Vi har 159 værelser, så forlæng evt. festen og lad gæsterne overnatte og afslut arrangementet med vores store dejlige morgenmadsbuffet.

Vi vil gøre alt for at give jer den bedste fest og hjælper gerne med ideer til alt lige fra oppyntning til diverse underholdning, som DJ, bands, komikere, entertainere, temafester m.m. Vi har et stort professionelt netværk af samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for, så spørg os endelig. 

Vi har mange festlokaler, hvor der er mulighed for at skabe netop den stemning I måtte ønske.  Alle vores lokaler er meget forskellige, så der er noget for enhver smag – en ting er dog fælles, alle lokaler kan dækkes op som I ønsker og har udgang til dejlige terrasser.

Vi vil glæde os til at tage hånd om jer og jeres gæster fra den første planlægning til det hele er vel overstået.