hold konfirmationsfest på Comwell Roskilde

Konfirmation

 
På Comwell Roskilde er vi meget erfarende i at arrangere og afholde konfirmationer. Så skal du som konfirmand/konfirmandinde fejre din første rigtige store fest, så kan du og dine forældre trygt komme til os. Videler gerne vores erfaringer med jer, så vi kan hjælpe jer med at planlægge oggennemføre den fest, netop I ønsker.

 

Ønsker I en flot 4-retters menu eller en lækker buffet? – vi kan det hele. Hos os er maden et kapitel for sig selv. Vores dygtige køkkenchef Rasmus Rasmussen, der i Chicago i 2010 vandt verdensmesterskaberne for konferencekokke står for at sammensætte den lækreste menu I kunne tænke jer. Har specielle ønsker udover vores menuforslag, så sig endelig til.

 

Kunne I tænke jer at springe ud i en lakridsdessert-buffet eller et farvetema, hvor eksempelvis det hele er holdt i rødt, så klarer vi også det! Eller måske desserten skal have et ekstra pift med en chokolade fontaine? Vi klarer lige hvad I måtte ønske jer.  

 

Vi har mange festlokaler, hvor der er mulighed for at skabe den stemning I måtte ønske.  Alle vores festlokaler er meget forskellige, så der er noget for en hver smag. Vi kan huse selskaber med alt ligefra 30 til 300 personer – ved eget festlokale.

 

Til en konfirmation skal der være plads til alle – vores beliggenhed og vores mange lokaler giver mulighed for, at der også er plads til børnene og de unge mennesker.  Vi har store udendørsarealer, hvor man let kan komme til og i vores lokaler kan vi eksempelvis lave et hyggehjørne til børnene med sækkestole, tv, wii m.m. Vi har også en slyngelstue med airhockey, bordfodbold og billiard.

 

Vort personale vil gøre alt for at give jer og jeres gæster en dejlig oplevelse hvad enten det er et dags- elleraftenarrangement. Vi vil glæde os til at tage hånd om jer fra den første planlægning til det hele er vel overstået.