Mortensaften på Comwell Roskilde

Traditionen tro byder vi igen indenfor i varmen til en lækker 3-retters menu og fejrer mortensaften den 10. november. Mortensaften er i dag en af de mest velfunderede traditioner inden for det danske køkken. Det gælder også på Comwell Roskilde, hvor vi serverer dejlig dansk andesteg. Så lad forklædet ligge derhjemme og sæt dig til rette i vores hyggelige restaurant, hvor du kan nyde maden i ro og mag.

Vi serverer:

  • Laksetartar med rødbede, rygeost og sprødt
  • Andesteg med økologisk rødkål med brunede kartofler, andesky-sauce og surt
  • Æble- og brombærcrumble med vaniljeis

Ønsker du at købe tilhørende vinmenu, så har vores restaurantchef sammensat en dejlig vinmenu til anledningen, der består af:

  • Hvidvin til forret: Riesling Trocken Økologisk, Weingut karl Schaefer, Pfalz
  • Rødvin til hovedret: Châteauneuf-du-Pape, Økologisk, Château Maucoil, Rhône
  • Dessertvin til desserten: Adriano White Reserva, Ramos-Pinto 

Hvad: Mortensaften
Hvor: Comwell Roskilde
Hvornår: Lørdag den 10. november  kl. 18.00 - 21.00
Pris: 345 kr. pr. person (vinmenu 325 kr. pr. person)

Optjen Comwell Club point når du overnatter
Kombiner oplevelsen med en overnatning på Comwell Roskilde til kr. 449,- pr. person i delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse. Book overnatning her.
Som Comwell Club-medlem optjener du 5% i bonuspoint på din samlede regning, når du overnatter.

Bordreservation
Book dit bord på telefon 4632 3131 eller e-mail hotel.roskilde@comwell.dk