Skal du holde fest?

Din forespørgsel er ganske uforpligtende.

Vælg hotel at forespørge på

Hold fest på Comwell Roskilde

Velkommen til Comwell Roskilde. Vi glæder os rigtig meget til at få lov til at komme med ideer til at afholde din fest. Med vores skønne natur, den smukke udsigt over Roskilde Fjord, vores køkkenchef der er verdensmester, vores altid imødekommende personale og vores mange fine lokaler, danner vi en fantastisk ramme om din fest uanset formål og størrelse. 

 
Hos os kan du fejre alle mærkedage med mellem 20 og 500 gæster. Vi har mange festlokaler, hvor der er mulighed for at skabe den rette stemning for jeres store dag. Alle vores lokaler er meget forskellige, så der er noget for enhver smag – en ting er dog fælles, alle lokaler har udgang til dejlige terrasser og kan dækkes op med runde borde, langborde eller hvad I nu må ønske. 
 
På Comwell Roskilde er maden et kapitel for sig selv. Vores dygtige køkkenchef Rasmus Rasmussen, der i Chicago i 2010 vandt verdensmesterskaberne for konferencekokke, står for at sammensætte den lækreste menu I kunne tænke jer. 
Rasmus har igennem sin karriere som kok arbejdet på alt fra Michelin restauranter til kendissteder som: River Cafe, London og Marco Pierre White, London samt Bistro Moncur, Sydney. 
 
I Rasmus’ køkken følger de sæsonerne og bruger kun de bedste råvarer. Køkkenpersonalet tager selv i skoven og plukker vilde urter og bruger økologiske grøntsager fra vores lokale landmand. Så hvad end I måtte ønske af menu, kan vi med garanti give jer en fantastisk oplevelse. 
 
Hos Comwell Roskilde kan der holdes fest til den lyse morgen, der er ikke noget sluttidspunkt.
 

Forespørg nu på 4634 6969 og få et uforpligtende tilbud.

Se også vores forskellige buffet´er til dit arrangement:


Fest materiale april-august 2019


Fest materiale sept-marts 2019